середу, 17 березня 2021 р.

УВАГА! Нові книги!

Читання хороших якісних книг що надихають, вчать думати інакше, спонукають до роздумів над власним буттям, бажання до зміни себе і навколишнього світу, а читаючи більше книжок, діти отримують шанс відкрити для себе нові ідеї та цілі світи, про існування яких вони навіть не здогадувалися. 

В рамках проєкту соціальної дії, та допомоги БФ Бібліотечна країна шкільна бібліотека поповнила свій фонд художньою літературою. 

Нові видання про емоційний інтелект, по екології, захисту природи, безпеки життєдіяльності, толерантне ставлення один до одного та медійній грамотності - обрані користувачами шкільної бібліотеки, 

Проект реалізується в рамках Програми Active Citizens Ukraine Британської ради в Україні та у партнерстві з Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання», завдяки партнерській участі Виноградівської ЗОШ І-ІІІст. №3 ім Жігмонда Перені в проєкті “Школа як осередок соціальної згуртованості та стійкості в громаді”.
Проект стимулює інтерес до книги та читання, розвиває творчу активність користувачів бібліотеки, продемонструє різноманітні і багатогранні можливості діяльності шкільної бібліотеки; стимулює розвиток бібліотечної проектної та програмної діяльності, націленої на підтримку читання; надасть можливість запровадитиження нових, нетрадиційних форм популяризації читання за межами бібліотеки на території «Освітнього скверу». 

Немає коментарів:

Дописати коментар