четвер, 4 березня 2021 р.

У пошуках зимового сну

Тетяна Руменко, У пошуках зимового сну
Квіточка — маленька бура ведмедичка. Вона впевнена, що світ влаштований заради затишку і щастя тварин. Але настала зима, і спокійне життя мешканців «Реабілітаційного центру для бурих ведмедів» наповнилося тривогою — хтось вкрав у ведмедиків сон. Квіточка вирішила відшукати його і з’ясувати, хто ж злодій. Тож тепер на маленьку ведмедичку чекає довга мандрівка, несподівані зустрічі та багато відкриттів. Рушайте разом із нею — і дізнавайтеся, куди ж подівся зимовий сон ведмедиків та як його повернути!

Книга “У пошуках зимового сну”- це екологічний проект, який допоможе виховати покоління українців, здатних змінити світ. Читаючи книжечку, ви допомагаєте ведмедикам,які мешкають у притулку WHITE ROCK Bear Shelter. Також у кожній книзі ховається сюрприз — насіння ялинки. Допитливий читач зможе не тільки зрозуміти свою відповідальність перед навколишнім світом, а й спробує власноруч виростити справжнє дерево.Авторка – Руменко Тетяна. Ілюстраторка − Тетяна Яцура. Від 3 до 5 років, Від 6 до 8 років




Нові видання отримані в рамках проєкту соціальної дії "Бібліотека в Освітньому сквері"
Проект реалізується в рамках Програми Active Citizens Ukraine Британської ради в Україні та у партнерстві з Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання», завдяки партнерській участі Виноградівської ЗОШ І-ІІІст. №3 ім Жігмонда Перені в проєкті “Школа як осередок соціальної згуртованості та стійкості в громаді”.

Немає коментарів:

Дописати коментар