четвер, 4 березня 2021 р.

ВРЯТУЙ СВІТ! ВСЕ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ

УДК 504-053.2 
Л 87
Лучейко Яніна. Врятуй світ! Все починається з тебе / ілюстр. О. Бланк ; Бюро УГКЦ з питань екології. – Київ ; Івано-Франківськ ; Дрогобич : Коло, 2019. – 16 с. : іл.
Дитяча еко-книжка про таку важливу річ в нашому житті, як сміття і його вплив на здоров’я людини та на цілий світ.
Книжечка-посібник “Врятуй світ! Все починається з тебе” в малюнках знайомить дітей з такими темами:
що відбувається зі сміттям, коли воно опиняється в природі який вплив має сміття на людей і тварин чому не можна спалювати сміття та кидати його у вогонь які прості рішення допоможуть врятувати світ від сміття. 
Книжечка “Врятуй світ! Все починається з тебе” для дітей дошкільного і молодшого шкільного віку, для домашнього читання або для читання у закладах освіти. Вона може бути використана як додатковий посібник з екологічного виховання протягом навчального року.
Кожна книжечка на форзаці містить місце для написання ім’я та прізвища дитини, якій вона належатиме. Це допомагає діткам швидко знайти свою книжечку в класі або групі, щоб залишати її в закладі освіти до вивчення і дослідження всіх тем.

Нові видання отримані в рамках проєкту соціальної дії "Бібліотека в Освітньому сквері"
Проект реалізується в рамках Програми Active Citizens Ukraine Британської ради в Україні та у партнерстві з Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання», завдяки партнерській участі Виноградівської ЗОШ І-ІІІст. №3 ім Жігмонда Перені в проєкті “Школа як осередок соціальної згуртованості та стійкості в громаді”.

Немає коментарів:

Дописати коментар