середу, 30 березня 2022 р.

Як витримати в школі і не зїхати з глузду

Корисна книга для школярів, «Як витримати в школі і не з’їхати з глузду»! 
Як стати «своїм» у новому класі?
 Як знаходити спільну мову з однокласниками?
 Які бувають типи вчителів і як здобути їхню довіру?
 Як не дати собою маніпулювати і досягати своєї мети?..
 Ти знайдеш у цьому пораднику чимало корисного для себе.
 Також дізнаєшся, до кого звернутися зі своїми проблемами, як змінити шкільне життя на краще і зробити так, щоб школа викликала пречудові емоції.


Відгук: Ірина Дуже гарна, змістовна книга. Читається легко, поради варті уваги не лише підліткам. Психологам, батькам і педагогам теж буде корисно почитати. Дитині сподобалася, а це важливо. Адже діти не люблять читати навіть художню дітературу, а що вже говорити про книги з психології. Рекомендую брати комплект з іншими книгами даної серії, особливо з «Як витримати дорослих і не з’їхати з глузду. Порадник підлітка».
https://bookclub.ua/catalog/books/childbooks_from_12_years/yak-ne-zyihati-z-gluzdu-v-shkoli-poradnik-pidlitka?gclid=CjwKCAjwx6WDBhBQEiwA_dP8rR3D1nePteBJAK7pmIet5DKMf30FpxPzTQQEVAn4CEA_mi-r_hkQOBoCN9AQAvD_BwE


Нові видання отримані в рамках проєкту соціальної дії "Бібліотека в Освітньому сквері"
Проект реалізовано в 2021р. в рамках Програми Active Citizens Ukraine Британської ради в Україні та у партнерстві з Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання», завдяки партнерській участі Виноградівської ЗОШ І-ІІІст. №3 ім Жігмонда Перені в проєкті “Школа як осередок соціальної згуртованості та стійкості в громаді”.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар