пʼятницю, 15 квітня 2022 р.

Гармидер у школі


   Як?! До Вашої школи ще й досі не завітала міс Гармидер? Спробуйте попросити про це вашого директора – адже міс Гармидер зазвичай працює вчителем на підміну. Ніхто зі школярів не відмовився би від такої вчительки! Бо з нею уроки перетворюються на саме задоволення: веселощі, гру, розважання, рейвах, тарарам, одним словом – суцільний гармидер!
Неперевершений Джеремі Стронґ пише так захопливо та весело, що не можливо не розреготатися! Недарма серія книг Джеремі Стронґа українською мовою від Видавництва Старого Лева так і називається «Читання для реготання». Книжка, яка не поступається жодній казці у цікавості «Гармидер у школі» Джеремі Стронґа розповідає про феєричну міс Гармидер.
Ця жвава вчитель приходить на заміну і закохує у себе всіх учнів школи. Секрет популярності міс Гармидер у тому, що вона шукає індивідуальний підхід до кожного та вміє перетворити нудне навчання на цікаву пізнавальну гру. Однак, все б добре, якби директор школи не почав обурюватися неприйнятній поведінці вчительки та її учнів.
Книга «Гармидер у школі» доводить усім, хто недолюблює школу, що навчання може бути веселим та неймовірно цікавим. Разом з міс Гармидер та її учнями ваша дитина зможе познайомитися з основами фізики та математики у басейні, вивчити георгафію, шукаючи скарби, заховані по всій школі!
Головні герої книги Джеремі Стронґа «Гармидер у школі» вміють веселитися, легко пізнавати світ та йти проти правил. Рекомендуємо прочитати «Гармидер у школі» Джеремі Стронґа також батькам та вчителям. Книжка допоможе зрозуміти, як дітей зацікавити та заохотити до навчання.
Усіх любителів книг про добро закликаємо звернути уаагу на книгу Елінор Портер «Поліанна». Головна героїня книги – дівчинка, яка постійно грає в особливу гру – Поліанна знаходить щось хороше у всьому, що з нею трапляється. Дівчинка не втрачає надії навіть тоді, коли, за волею обставин, не може бігати і стрибати та радіти життю, як раніше.
Нові видання отримані в рамках проєкту соціальної дії "Бібліотека в Освітньому сквері"
Проект реалізовано в 2021р в рамках Програми Active Citizens Ukraine Британської ради в Україні та у партнерстві з Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання», завдяки партнерській участі Виноградівської ЗОШ І-ІІІст. №3 ім Жігмонда Перені в проєкті “Школа як осередок соціальної згуртованості та стійкості в громаді”.

Немає коментарів:

Дописати коментар