понеділок, 1 березня 2021 р.

Екоказка для найменших

Для дитини, все навколо – цікаве та дивовижне. Кожен звук, дотик чи запах. Ми починаємо вчитись з того самого дня, коли народились. У малому віці ми дуже швидко засвоюємо знання. Ви помічали, як легко п’ятирічна дитина може розуміти одразу декілька мов, лише дивлячись мультфільми? Дорослому про таке тільки мріяти. Саме тому, дуже важливо отримувати "правильну" інформацію. І найкращий спосіб отримання “правильної” інформації це книги. Книги які розповідають цікаві історії про життя та пригоди в ставочку чи саду.

Книги можна переглянути і отримати для читання в шкільній бібліотеці. Особлива подяка виконавчій директорці Жива сучасна бібліотека - БФ Бібліотечна країна Люсьєна Шум за допомогу в пошуку і організації доставки книг замовлених юними читачами шкільної бібліотеки.
Нові видання отримані в рамках проєкту соціальної дії "Бібліотека в Освітньому сквері"
Проект реалізується в рамках Програми Active Citizens Ukraine Британської ради в Україні та у партнерстві з Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання», завдяки партнерській участі Виноградівської ЗОШ І-ІІІст. №3 ім Жігмонда Перені в проєкті “Школа як осередок соціальної згуртованості та стійкості в громаді”.

Немає коментарів:

Дописати коментар