понеділок, 7 березня 2022 р.

Мій тато - блогер

 Мій тато - блогер". Неллі Стерхова, Катерина Касьянова, видавництво "Штучка"

Пам'ятаєте, як у дитинстві наші ровесники всі як один хотіли стати пожежниками та космонавтами?
 У дитячих книжках прийнято писати про традиційні професії, які, безумовно, не втрачають своєї актуальності. Лікарі, перукарі, вчителі, будівельники і сьогодні надихають дітей на пошук своєї майбутньої справи. 
Однак новий світ створює умови для появи нових професій, яким багато експертів передрікають успіх у конкурентній боротьбі за заробіток.

 До того ж, уже сьогодні багато хто з нас, батьків, обрав для себе улюблене зайняття з тих, що перелічені у книжці, тож нашим дітям не завадило б за допомогою ілюстрацій ознайомитися, нарешті, з тим, що роблять на роботі мама й тато.



Нові видання отримані в рамках проєкту соціальної дії "Бібліотека в Освітньому сквері"
Проект реалізовано в 2021р. в рамках Програми Active Citizens Ukraine Британської ради в Україні та у партнерстві з Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання», завдяки партнерській участі Виноградівської ЗОШ І-ІІІст. №3 ім Жігмонда Перені в проєкті “Школа як осередок соціальної згуртованості та стійкості в громаді”.Проект стимулює інтерес до книги та читання, розвиває творчу активність користувачів бібліотеки, продемонструє різноманітні і багатогранні можливості діяльності шкільної бібліотеки; стимулює розвиток бібліотечної проектної та програмної діяльності, націленої на підтримку читання; надасть можливість запровадитиження нових, нетрадиційних форм популяризації читання за межами бібліотеки на території «Освітнього скверу».



Немає коментарів:

Дописати коментар