понеділок, 1 березня 2021 р.

Сюрприз для сов

 Сюрприз для сов, автор Олександра Кочубей
У сірих сов клопоту, як у людей. Зустріти пару, вполювати здобич, знайти житло… Але що робити, якщо усі дупла зайнято? Вирушайте разом з сірими совами на пошуки домівки! Захоплива історія, цікаві факти й барвисті ілюстрації цієї пізнавальної книжки допоможуть дітям і дорослим більше дізнатися про чарівний світ природи та її мешканців

Відгуки
Перше, чим вражає книга, коли гортаєш її, - фантастично яскраві і дивовижні ілюстрації, неймовірно красиво виконані: головні персонажі (сови і їх видобуток) промальовані чітко і детально, а навколишня природа - трохи розмитою, коли кольори плавно перетікають одна в одну. Виглядає чарівно. У книзі розповідається про таємничі нічні мисливців - сов: зліва подаються факти з життя сов (ареал проживання сірих сов, їх розмір і забарвлення і ін.), А праворуч розповідається історія про сову, прочитавши яку, можна побачити, як в реальному житті поводиться сова (особливості обрання собі пари, гніздування і полювання та ін.). Цікавим для нас з дочкою відкриттям стало те, що сови, знайшовши собі пару, залишаються з нею на все життя. А ще сови ковтають свою здобич цілком. В кінці книги автор дає перелік ресурсів, де можна знайти додаткову інформацію і відео про життя сов. Загалом, нескладна і дуже добре змістовно наповнена книга. І звичайно, чарівні акварельні ілюстрації пожвавлюють сприйняття наукових фактів про сов. SvLu 25 листопада 2019 р.

Нові видання отримані в рамках проєкту соціальної дії "Бібліотека в Освітньому сквері"
Проект реалізується в рамках Програми Active Citizens Ukraine Британської ради в Україні та у партнерстві з Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання», завдяки партнерській участі Виноградівської ЗОШ І-ІІІст. №3 ім Жігмонда Перені в проєкті “Школа як осередок соціальної згуртованості та стійкості в громаді”.

Немає коментарів:

Дописати коментар