вівторок, 5 квітня 2022 р.

ЯНЕБоюсяСказати

Найвідвертіша книжка для підлітків» українською мовою від видавництва «Фоліо»!

У 2016 році тег «#ЯнеБоюсьСказати» дуже швидко розійшовся в соціальних мережах та навіть став міжнародним.
  Анастасія Мельниченко, авторка тегу та цієї книжки, бажала показати, наскільки поширене насильство та чому необхідно боротися з табуюванням цієї теми.
 Наступним кроком активістки стало написання книги «#ЯнеБоюсьСказати». Вона має на меті відверто розповісти молодим читачам та їхнім батькам про проблеми насильства та боротьбу з ним, гармонійних відносинах та сексуальне партнерство. 
 Найвідвертіша книжка для підлітків» читач дізнається: що робити, якщо ви пережили сексуальне насильство звідки береться насильство про міфи навколо сексу, від яких варто позбутися як виявити насильство над дитиною та правильно на нього реагувати … та багато іншого!
 «#ЯнеБоюсьСказати» — найсміливіша книжка про сексуальне виховання в Україні, позбавлена упереджень. Вона піднімає питання солідарності, булінга, об'єктивізації та фемінізму, розповідає про види та способи насильства. Окрему увагу приділено взаємодії з органами порядку. 
 Книга «#ЯнеБоюсьСказати» адресована в першу чергу підліткам та просто молодим людям, які хочуть більше дізнатися про безпечне статеве життя та стосунках із партнерами, а також сучасним турботливим батькам, які хотіли б допомогти підлітку в період дорослішання та не допускати поширених помилок у вихованні дитини.

Нові видання отримані в рамках проєкту соціальної дії "Бібліотека в Освітньому сквері"
Проект реалізовано в 2021р. в рамках Програми Active Citizens Ukraine Британської ради в Україні та у партнерстві з Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання», завдяки партнерській участі Виноградівської ЗОШ І-ІІІст. №3 ім Жігмонда Перені в проєкті “Школа як осередок соціальної згуртованості та стійкості в громаді”.

Немає коментарів:

Дописати коментар