понеділок, 28 лютого 2022 р.

Велика книга по тіло

Наскільки добре ви знаєте своє тіло?

 Пограймо в гру!
Наприклад, чи відомо вам, яка половина серця сильніша: ліва чи права? Як працює наш зір? А слух? Скільки днів організм перетравлюватиме важку їжу? Завдяки Великій книжці можна дізнатися багато корисного про дивовижно складний та злагоджений механізм — тіло людини!

Будуть цікавинки і поскладніше: Через скільки місяців зародок у животику вагітної жінки уже позіхає, може рухати ніжками та чути звуки ззовні? Коли в нас кісточок більше, від народження чи у дорослому віці? Та скільки їх загалом?
 Мінни Лейсі «Велика книга про тіло» від видавництва «Артбукс».

Завдяки цій книзі

з величезними розкладними сторінками і яскравими ілюстраціями, діти зможуть дізнатися про чудові способи роботи людського тіла. Наприклад, вони можуть досліджувати структуру гігантського скелета, дізнатися, як ваше серце качає кров, з'ясуйте, що у вас в голові, і подивитися, що відбувається з їжею, яку ви їсте. Інформація про людське тіло дуже важлива для кожної людини, і чим раніше ти дізнаєшся як все в ньому влаштовано і взаємопов'язано, тим краще ти зможеш розуміти себе і піклуватися про своє здоров'я. Але для дітей будова тіла занадто складна для розуміння, саме тому Мінна Лейсі створила книгу, в якій просто, зрозуміло і завдяки детальним і яскравим ілюстраціям ще й наглядно, розповідається дітям про тіло.

«Велика книга про тіло» - це веселе і цікаве введення в тему устрою людського тіла. Це яскраво ілюстрована інформаційна книжка з чотирма гігантськими розворотами, що описують роботу різних частин тіла. З неї маленькі діти можуть дізнатися все про те, як працює наш слух, про те, що робить мозок, про різні кістки в тілі і багато іншого. Це дуже докладне і максимально доступне для дитячого розуміння введення в розуміння організму людини.

Книга Мінни Лейсі та Пітера Аллена має 4 велетенські розгортки на яких можна побачити, як дивовижно функціонують м’язи, яку будову має серце, як побудовано наш скелет та прослідкувати подорож їжі організмом.







Немає коментарів:

Дописати коментар