вівторок, 5 квітня 2022 р.

Виставлю тебе на Фейсбук

Хана й Теса познайомилися, коли вступили в гімназію. Та від самого початку в їхніх відносинах щось пішло не так: дві героїні йдуть у нове життя різними шляхами… Перше кохання, ревнощі й заборонені прийоми — ось ключові складові оповіді, що не дають відірватися від читання ні на мить. А поряд іще й батьки — із задавненими комплексами та різними поглядами на життя: подорослішати мають не лише діти.

Повість хорватської письменниці Катаріни Соломун здобула на її батьківщині номінацію як одна з найкращих книжок 2018 року в списку Хорватського бібліотечного товариства.


  • Нові видання отримані в рамках проєкту соціальної дії "Бібліотека в Освітньому сквері"
    Проект реалізується в рамках Програми Active Citizens Ukraine Британської ради в Україні та у партнерстві з Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання», завдяки партнерській участі Виноградівської ЗОШ І-ІІІст. №3 ім Жігмонда Перені в проєкті “Школа як осередок соціальної згуртованості та стійкості в громаді”.
Проект стимулює інтерес до книги та читання, розвиває творчу активність користувачів бібліотеки, продемонструє різноманітні і багатогранні можливості діяльності шкільної бібліотеки; стимулює розвиток бібліотечної проектної та програмної діяльності, націленої на підтримку читання; надасть можливість запровадитиження нових, нетрадиційних форм популяризації читання за межами бібліотеки на території «Освітнього скверу».

Немає коментарів:

Дописати коментар