четвер, 24 березня 2022 р.

Життя онлайн. Як уберегтися від кібербулінгу, вірусів та інших халеп в інтернеті

 Чи знаєте ви, як почуватися захищеними в інтернеті?

Відповідь на це запитання можна знайти в книжці «Життя онлайн. Як уберегтися від кібербулінгу, вірусів та інших халеп в інтернеті». У виданні є низка

практичних порад зі створення сторінок у соціальних мережах, правила поведінки з інформацією, приватними даними, взаємодії з користувачами й дотримання авторського права. Крім того, у книжці читач знайде інформацію та корисні підказки щодо секстингу, кібербулінгу та інтернет-шахрайства.

Прочитавши книжку, ви навчитеся правильно реагувати на «тролів», підбирати надійний пароль та безпечно знаходити друзів у мережі. Розуміючи, як працює інтернет та як його можна використовувати, щоб нашкодити іншим, дитина зможе захистити свої дані в мережі та дізнатися, а головне — знати, до кого можна звернутися по допомогу, якщо раптом втрапите в халепу в інтернеті.

Книжка стане в пригоді дітям, які активно починають користуватися інтернетом, а також їхнім батькам, котрі хочуть знати, як правильно пояснити дитині правила поведінки в мережі.

У реаліях сучасного світу діти вже з самого раннього віку знають, що таке інтернет. Та чи знають діти правила безпеки користування світовою мережею? Чи всі батьки знають як правильно та доступно пояснити такі речі як кібербулінг, інтернет-шахрайтства та секстинг? Як захистити дитину від небезпеки у цьому віртуальному просторі? Ця книга одразу привернула мою увагу і дуже рада, що її придбала для дитини. Якщо не знаєте, як краще пояснити дитині деякі «делікатні» поняття – ця книга допоможе. А говорити треба, бо важливо навчити правильно реагувати дитину на деякі «недитячі» речі в мережі інтернет. Усім, хто вагається, чи потрібна їм ця книжка можливо допоможе її відео-огляд:ВІДЕО

Нові видання отримані в рамках проєкту соціальної дії "Бібліотека в Освітньому сквері"
Проект реалізовано в 2021р. в рамках Програми Active Citizens Ukraine Британської ради в Україні та у партнерстві з Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання», завдяки партнерській участі Виноградівської ЗОШ І-ІІІст. №3 ім Жігмонда Перені в проєкті “Школа як осередок соціальної згуртованості та стійкості в громаді”.

Немає коментарів:

Дописати коментар