пʼятницю, 5 березня 2021 р.

Три "П". Повторне використання, помірність, переробка

Усе про книжку  Повторне використання, помірність, переробка — три важливі означення на літеру «П», які навчають, що ми можемо зробити, аби зменшити забруднення довкілля. Коли ми помірно використовуємо речі, то допомагаємо зберігати землю, на якій живемо, чистою, а воду, яку п'ємо, — свіжою. Повторно використовувати - це також чудова ідея. Знайдіть нове застосування речам, які уже хотіли викинути. Ми можемо переробляти папір, консервні банки, скляні пляшки тощо. Помістіть це у спеціальні контейнери, звідти їх заберуть і перероблять на нові та корисні речі. Три «П» — хороший спосіб зробити нашу планету чудовим місцем для життя. А книга підкаже, як це здійснити.

ВІДГУК:
Бажаєте зробити довкілля більш чистим і привабливим і з раннього дитинства привчити свого малюка дбайливо ставитись до природи? Тоді обов'язково прочитайте дитині пізнавальну книгу Нурії Роки "Три "П". Повторне використання, помірність, переробка", адже за допомогою цього корисного видання малятко зможе зрозуміти, чому треба берегти довкілля та дізнається, як саме це можна зробити. Виявляється, що підтримувати чистоту досить-таки просто, якщо не купувати те, що насправді нам не потрібно, віддавати речі, які даремно лежать вдома, тому, кому вони можуть насправді знадобитися, і врешті-решт переробляти використані матеріали для того, щоб з них можна було виготовити нові предмети. Яскравим прикладом того, як можна переробити непотрібний мотлох, є історія учнів, які навчаються у Павловій школі: дітлахи викидають папір і картон у спеціальні вуличні контейнери, а потім вантажівка везе це паперове багатство до млина, де його подрібнюють і миють, перетворюючи на вологу м'яку масу, з якої можна зробити новий папір. Збірка якісна, яскрава, з кольоровими ілюстраціями, до того ж недорого коштує.

Нові видання отримані в рамках проєкту соціальної дії "Бібліотека в Освітньому сквері"
Проект реалізується в рамках Програми Active Citizens Ukraine Британської ради в Україні та у партнерстві з Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання», завдяки партнерській участі Виноградівської ЗОШ І-ІІІст. №3 ім Жігмонда Перені в проєкті “Школа як осередок соціальної згуртованості та стійкості в громаді”.

Немає коментарів:

Дописати коментар