понеділок, 28 березня 2022 р.

Інфографіка для допитливих і винахідливих

Інфографіка. Енциклопедія видатних винаходів.
Як люди придумали колесо?
Хто першим прокотився на автомобілі? Кому спало на думку передавати голос через кілометри? І коли люди, нарешті, полетять на Марс? Яким був перший автомобіль? Як влаштований рентген? Хто винайшов телескоп і навіщо Ілон Маск випустив серію вогнеметів? «Енциклопедія великих винаходів» знайшла відповіді на ці та ще багато інших запитань. Дізнайся, як звичайні люди змінили світ. А може, ти один із них?

Інфографіка. Енциклопедія сучасного транспорту
Все, що цікаво знати дитині про сучасні машини. Як влаштовані електромобіль, магнітоплан, гіроборд, квадрокоптер, ракета та навіть реактивний ранець! Які потяги не торкаються колій під час руху? На борту яких літальних апаратів немає екіпажу? Чим ракета схожа на повітряну кульку? І все це у цікавому та зрозумілому для дитини стилі - інфографіка. До речі, любі батьки, а ви знали, що діти краще сприймають та запам’ятовують інформацію, якщо вона подається у стилі інфографіки?


Нові видання отримані в рамках проєкту соціальної дії "Бібліотека в Освітньому сквері"
Проект реалізовано в рамках Програми Active Citizens Ukraine Британської ради в Україні та у партнерстві з Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання», завдяки партнерській участі Виноградівської ЗОШ І-ІІІст. №3 ім Жігмонда Перені в проєкті “Школа як осередок соціальної згуртованості та стійкості в громаді”.

Немає коментарів:

Дописати коментар