четвер, 21 квітня 2022 р.

Нестрашна енциклопедія безпеки для дорослих та дітей


Безпека життя дітей турбує кожного. Як зробити так, щоб малюки скрізь і завжди почувалися повністю захищеними від будь-яких неприємностей? Ця книга — своєрідна пігулка для батьків від переживань за безпеку дітей.
З книги ви дізнаєтеся про те, як захистити свою дитину від викрадача в реальному житті, від педофіла — у віртуальному; як зрозуміти, що дитина готова до самостійних прогулянок і походів до школи, як навчити її розпізнавати небезпеку й уникати її; як забезпечити безпеку дітей удома, в парку, на вулиці.
Книга адресована як допитливим дітям, так і дорослим — дбайливим батькам, бабусям і дідусям.
Відгуки:
Bookhunter 16 січня 2021 Обкладинка звісно просто "вау". Дуже дивний дизайн для "4мамас", бо у них майже на всіх книгах класні сучасні ілюстрації. Цього разу щось пішло не так, можливо авторка наполягла на своєму. Сподіваюсь, що це перший та останній раз. Бо через обкладинку книга не виглядає на ту ціну, яку на неї поставили. І навіть може відлякати потенційного, але не дуже уважного покупця, якому було ліньки читати анотацію до "цього". Чесно. Від цієї ціни "спасає" тільки тверда обкладинка та доволі багато сторінок. І великий формат, що зручно для дітей. Сподобалась концепція книги. Автори наполягають майже на кожній сторінці, що залякування не можуть забезпечити безпеку (вибачаюсь) вашої дитини. Навпаки погрози та страшні історії ще більше змусять дитину замкнутися в собі та боятися усіх навколо. Це просто зруйнує дитячу психіку та довіру до світу. Така дитина буде наляканою та нещасливою. Дуже зручно, що книга поділена на дві частини: тільки для батьків та для читання уже разом з дитиною. Частина для батьків містить багато чого. Методи "переговорів" з дитиною, базові принципи навчання дитини. Ще є цікаві факти та історії з досвіду авторів. Наскільки я знаю, вони професійно займаються подібними тренінгами та роботою з дітьми. У частині для спільного читання із дітьми наведено кілька ситуацій, які найчастіше трапляються або вірогідніше можуть трапитися. Для цих ситуацій описані найважливіші навички, які потрібно розвивати у дитині, щоб вона могла протистояти можливим провокаціям та небезпекам. І не просто описані, а подані у вигляді практичних завдань, які дитина має виконати.
 Роксоляна 18 квітня 2019 р. 0 0 Нестрашна енциклопедія безпеки для дорослих та дітей Дуже чекали на вихід саме цієї книги "Нестрашна енциклопедія безпеки для дорослих та дітей" від видавництва Основа. Як часто батьки хвилюються за своїх дітей? Цікаве питання, тому що батьки хвилюються за своїх дітей постійно і всюди, де б вони не знаходились, та що б не робили. Подекуди таке хвилювання переростає у щось більше, що не надто позитивно впливає на самих дітей, які оточені над опікою, батьків переповнює бажання бути постійно з дітьми, усюди, забороняти звичні речі для більшості дітей, такі як ходити один до одного в гості, гуляти в парку, самостійно одягатись, та інші речі. Таке відношення до дітей, на сам перед їх і руйнує, заваджаючи вести звичайний спосіб життя. Книга "Нестрашна енциклопедія безпеки для дорослих та дітей" покликана аби допомогти дорослим впоратись із своїми страхами та ілюзіями, які пов'язані із безпекою дітей, а для дітей книга на сам перед, це джерело знань правил безпеки та поведінки у суспільстві. Книга "Нестрашна енциклопедія безпеки для дорослих та дітей" дає відповіді на дуже серйозні та важливі питання, а саме : "Хто несе відповідальність за дитину?", "Чому не працює тактика залякування", "Сам удома в безпеці", "Що робити, якщо ти загубишся", "Правила безпеки в інтернеті", та багато інших важливих питань. Книга "Нестрашна енциклопедія безпеки для дорослих та дітей" надзвичайно корисна , нам сподобалась.
 Інна 23 листопада 2020 р. 0 0 Нестрашна енциклопедія безпеки. Ця книжка дуже цікава та насамперед корисна не лише для дітей, а й для батьків. Дана книжка дуже потрібна батькам, адже батьки часто не знають, як правильно убезпечити дитину та від чого. Книжка "Нестрашна енциклопедія безпеки для дорослих та дітей" видавництва Основа із серії книжок "Для турботливих батьків" на українській мові. Рекомендовано діткам віком від шести рочків та їхнім батькам. Книжка містить два розділи. В першому розділі розкривається поняття безпеки дитини, хто відповідає за безпеку дитини, як правильно навчити дитину розрізняти безпеку і небезпеку. В другому розділі вже конкретно розкриваються питання про різні види небезпеки, як фізичні так і віртуальні, і як себе поводити в цих ситуаціях. Книжка "Нестрашна енциклопедія безпеки для дорослих та дітей" досить якісного друку з твердою палітуркою. Книжка містить дев'яносто шість сторінок. Надзвичайно корисна та потрібна книжка для дітей та батьків. Я дуже задоволена, що придбала саме її. Тепер я знаю, як убезпечити свою дитину від можливих небезпек.

Детальніше: https://www.yakaboo.ua/ua/nestrashna-enciklopedija-bezpeki-dlja-doroslih-ta-ditej.html?gclid=CjwKCAjwjZmTBhB4EiwAynRmDwuuzHIRrhuJrqLMyuNnx--D3kQWawWF_TyalsHB8RVofkoEnNkg6RoCrCwQAvD_BwE#tab-reviews

Немає коментарів:

Дописати коментар