четвер, 14 квітня 2022 р.

36 і 6 котів в бібліотеці

36 і 6 котів – саме стільки, не більше й не менше, хвостатих героїв Галини Вдовиченко – оселилося в шкільній бібліотеці.
Вам не вистачає історій про котів. Таких пухнастих і сміливих, тендітних і грайливих. Історій про котів з яскравою індивідуальністю, які змінюють людські долі і майбутнє планети.

Повість Галини Вдовиченко «36 і 6 котів» – саме про таких котів, що здатні якщо не врятувати світ, то принаймні змінити життя двох людей.

Вдовиченко, Галина. 36 і 6 котів [Текст] : вусато-хвостата історія для дітей / Галина Вдовиченко; мал. Н. Гайда. - Львів : Видавництво Старого Лева, 2015. - 136 с. Почалася ця історія в той звичайний день, коли підвальні коти раптово втратили приміщення. Зміна дверей у багатоповерховому будинку обернулася для угрупування котів трагедією. Так, вони опинилися на вулиці. 36 котів пухнастих і не дуже пухнастих, майже чистих чи брудних. Кожен особливий, кожен хоче знайти свій теплий куточок, де буде і молоко, і шматок смачної ковбаси. Але де ж він є, той куточок?

Вдовиченко, Галина. 36 і 6 котів-компаньйонів [Текст] : [для мол. та серед. шк. віку] / Галина Вдовиченко ; намал. Наталка Гайда. - Львів : Вид-во Старого Лева, 2019. - 158 с.
Самотнім бабусям і дідусям, що живуть у старечому будинку, потрібні помічники. А декому з великого котячого гурту час повчитися піклуватись про інших. Старенькі та 36 і 6 котів зустрінуться. Це знайомство приведе до неймовірних змін у житті людей і котів. Котів, які стануть не лише компаньйонами, але й футболістами і театральними акторами.

Вдовиченко, Галина. 36 і 6 котів-детективів [Текст] : [для мол. та серед. шк. віку] / Галина Вдовиченко ; намал. Наталка Гайда. - Львів : Вид-во Старого Лева, 2019. - 141

36 і 6 котів повертаються! І тепер у котів-танцюристів з’явився новий талант – до дряпопису. Їхні картини прикрасили стіни господаревої кав’ярні, але ненадовго… Стався злочин. Хто візьметься розслідувати дивне зникнення? Хто розкриє таємницю вісьмох липових дощечок? 36 і 6 котів-детективів беруться до справи…
Читай разом з автором https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2902456633126910&id=100000878047605
Книги отримані в рамках проекту "Бібліотечні дива, або територія інтерактивної взаємодії". Проект реалізований в 2020році рамках Програми Active Citizens Ukraine Британської ради в Україні та у партнерстві з ГО "Молодіжний центр розвитку Міст". Виноградівська ЗОШ І-ІІІст. №3 ім Жігмонда Перені є учасником проекту "Школа осередок соціальної згуртованості і стійкості в громаді"

Немає коментарів:

Дописати коментар