четвер, 28 квітня 2022 р.

Країна див в бібліотеці

В рамках проекту "Бібліотечні дива, або територія інтерактивної взаємодії" шкільна бібліотека отримала унікальні інтерактивні видання "Аліса в Країні Див" та "Аліса в Задзеркаллі", де картинки оживают за допомогою безкоштовного додатку Wonderland — AR. Яскраві, виразні смішні малюнки розкажуть про неймовірні пригоди Аліса в Країні Див. Зустрічайте чудових героїв — Білого Кролика, Чеширського Кота, Блакитного Хробака та інших не менш цікавих героїв!

Керролл Льюїс. Аліса в Країні Див : казкова повість з доповненою реальністю / Льюїс Керролл ; пер. з англ. В. Панченко ; худож. Є. Гапчинська. – К. : Арт Нейшн, 2018. – 144 с. : іл.
 Яскраві ілюстрації, які створила Євгенія Гапчинська, оживають за допомогою мобільного додатка WONDERLAND-AR. Усього в книжці шість «живих» сторінок, якщо рахувати разом з обкладинкою.
 У продовжені знаменитої історії, другій книжці «Аліса в Задзеркаллі», читачі зможуть не лише роздивитися улюблених персонажів і послухати їхні оповідки (коли наводиш планшет чи телефон на малюнок із доповненою реальністю, вмикається озвучений мультик), а і взаємодіяти з ними: фотографувати, знімати відео, ділитися ним у соціальних мережах. Деякі персонажі реагують на дотик до екрана. Сумарний наклад двох книжок про Алісу вже перетнув позначку в 1 мільйон 200 тисяч.

Керролл Льюїс. Аліса в Задзеркаллі : казкова повість з доповненою реальністю / Льюїс Керролл ; іл. Євгенія Гапчинська ; пер. з англ. Володимир Панченко. – К. : Арт Нейшн, 2018. – 144 с. : іл.
Перед читачами оживає легендарна казкова історія дівчинки Аліси. У другому томі пригод дівчинка опиняється в Задзеркаллі, де світ являє собою шахову дошку. Там Аліса зустрічає Чорну Королеву, Білого Лицаря, Лева, Єдинорога, Шалтая-Болтая і безліч інших неймовірних персонажів, які протягом практично ста п'ятдесяти років радують дітей і дорослих по всьому світу.







Немає коментарів:

Дописати коментар