пʼятницю, 8 квітня 2022 р.

ІСТОРІЯ ЖИТТЯ від великого вибуху до ТЕБЕ

 

Наша історія розпочалася дуууже давно. Тоді не було ще нічого: ні Землі, ні Сонця, ні Всесвіту. Аж раптом — 13,7 мільярда років тому — стався потужний вибух. Так зявився Всесвіт. І почалося! Мине ще чимало часу, доки нашу невеличку планету заселять дрібнюсінькі бактерії, потім зявляться морські створіння, а згодом і наземні: рептилії, рослини, ссавці і ти! В цій книжці велика пригода життя показана, немов у захопливому документальному фільмі!

Історія життя Чудова книга, яка допоможе відповісти на більшість питань, що цікавлять дітей. Книга написана в форматі енциклопедії, важливо що вона надрукована в форматі який орієнтований саме на дітей. В цій енциклопедії відсутні складні терміни та поняття, водночас на кожній сторінці є яскраві кольорові ілюстрації. 
Ці особливості роблять книгу цікавою та зрозумілою для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Читання енциклопедії перетворюється в захопливу гру, під час якої дитина набуває необхідних знань та знайомиться з цікавою інформацією.
 В хронологічному порядку енциклопедія розповідає про процес походження та подальшу еволюцію життя на планеті Земля. Життя як унікальне явище у всесвіті зародилося в наслідок Великого вибуху приблизно 13,5 млр років тому. З того часу завдяки процесу еволюції життя приймало різні форми, від невеличких бактерій та мікроорганізмів до найбільших істот в історії - величезних динозаврів. Дуже яскраво за допомогою малюнків відображена поява перших людей та їх спосіб життя. Таким чином стає зрозумілим чому первісних людей називають - печерними, адже ці природні схованки люди використовували як свої домівки. Завдяки цій енциклопедії стародавній світ стає ближчим та зрозумілішим для дитини. Отримані знання в подальшому обов'язково стануть в нагоді під час навчання в школі.
Олена 6 вересня 2020 р.

Немає коментарів:

Дописати коментар