середу, 27 квітня 2022 р.

1000 пригод які ви обираєте самі

В шкільній бібліотеці на читачів чекає нова серія 1000 пригод які ви обираєте самі. Книги сподобаються дівчаткам від 8-ми років, які полюбляють фантазувати, уявляти собі різні ситуації і дізнаватися подробиці захоплюючих сюжетів. Читання корисно для дитини, тому ця книга не тільки допоможе цікаво, але і вельми пізнавально провести вільний час. Відео

 Книги отримані в рамках проекту "Бібліотечні дива, або територія інтерактивної взаємодії". Соціальна дія реалізується шкільною бібліотекою в рамках Програми Active Citizens Ukraine Британської ради в Україні та у партнерстві з ГО "Молодіжний центр розвитку Міст". Виноградівська ЗОШ І-ІІІст. №3 ім Жігмонда Перені є учасником проекту "Школа осередок соціальної згуртованості і стійкості в громаді"


THiLO
1000 пригод. Герой мрій на знімальному майданчику: пер. з нім. / Автор THiLO; Перекладач Ковальова О. П.; Ілюстратор Ліпінс К. — Харків: Юнісофт, 2018. — 160 с.: іл. — (Серія «1000 пригод»).
Від подій, що відбуваються в житті школярки Лари, у неї та, мабудь, і в юних читачок перехоплює подих. Як же краще вчинити? Лише підтримка найкращої подруги Паули домоможе головній героїні книжки у різноманітних ситуаціях. А як би діяла ти?
— Привіт, о ти крута дівчина років тринадцяти-п’ятнадцяти? Тобі подобається серіал «Хаос у групі співмешканців»? — він показав на Лару.
Принаймні Лара була впевнена, що Адам звертався до неї. — Тоді роби все разом з нами.Наступного тижня буде утверджуватися нова роль. Чому б не віддати її тобі? Заглянь до нас на кастинг. І якщо ти нас переконаєш, то скоро будеш зніматися в нас.



THiLO

1000 пригод. Хаос почуттів у чаті: пер. з нім. / Автор THiLO; Перекладач Воронова В. М; Ілюстратор Ліпінс К. — Харків: Юнісофт, 2018. —

160 с.: іл. — (Серія «1000 пригод»).
Коли здається, що все пропало, варто спробувати почати спочатку. Марлен пристала на пропозіцію своєї найкращої подруги — і життя завирувало з новою силою. Чи можливо розпочати нові стосунки, спілкуючись у чаті? Як вчинить Марлен? А як би вчинила ти?
Ранок понеділка, сьома двадцять три на годиннику. Марлен лежала на ліжку в своїй кімнаті й ридма ридала. Її найкраща подруга Анна сиділа поруч і намагалася заспокоїти дівчину. Але нічого не допомагало. Тім покинув її! Вчора вечері, просто прислав те коротке кляте смс!
– Вибач, здається, мені потрібна пауза. Можливо, пізніше в нас ще може щось вийти. Не ображайся.Тім.


Соня Буллен
1000 пригод. Любовний переполох на фермі: пер. з нім. / Автор Соня Буллен; Перекладач Воронова В. М.; Ілюстратор Ліпінс К. — Харків: Юнісофт, 2018. — 160 с.: іл. — (Серія «1000 пригод»).
Дуже багато справ у Емми: треба і в школі все встигнути, і в притулку для тварин багато зробити, і влаштувати акцію із захисту прав тварин, і з друзями стосунки з’ясувати… Як же це непросто! Але з ідеальною командою все можливо.
Якщо ти хочеш, щоб Емма погодилася зустрітися з Леоном на вихідних,читай продовження на стор. 21
Може, їй варто покищо відхилити пропозиціюі добре подумати, чи вона
цього хоче? Тоді читай на стор. 77


Соня Буллен
1000 пригод. Серцебиття під час обміну учнями: пер. з нім. /Автор Соня Буллен; Перекладач Ковальова О. П., Ілюстратор Ліпінс К. — Харків: Юнісофт, 2018. — 160 с.: іл. — (Серія «1000 пригод»).
Обмін учнями — взагалі дуже цікавий досвід для всіх учасників. А вже для Хелени він приніс несподівані почуття й відносини. Чи вдасться їй порозумітися з Рілі? А як би вчинила ти в такій ситуації?
Нарешті Хелена зважилася подарувати Рілі непевну усмішку. Вона ще ніколи не дивилася на хлопця ось так або, скажімо, вона ще ніколи не зустрічала хлопця з такими гарними очима. Зелений колір його очей нагадував смарагд на улюбленому ланцюжку її тітки.

Немає коментарів:

Дописати коментар