неділю, 11 квітня 2021 р.

Зелена бібліотека

«Кожен з нас може стати рятівником світу. 
Варто лиш спробувати і ти зрозумієш, 
що це у твоїх силах.
 Все починається з тебе…»
Саме в дитинстві формуються уявлення про світ і про власну роль у ньому. Тому так важливо, з раннього дитинства навчилася дбати про своє здоров’я і розуміти зв’язок між ним та станом довкілля.
То ж до справи, переглядаємо, вибираємо і читаємо книги які формують основи відповідального ставлення до навколишнього природного середовища, позитивну мотивацію до екологічно правильної поведінки і діяльності у довкіллі, розуміння екологічних проблем та шляхів їх вирішення.
Шкільна бібліотека Виноградівської ЗОШ І-ІІІст №3 ім. Жігмонда Перені приєднується до Руху "Зелені бібліотеки" в Україні.

Завдяки проєкту соціальнї дії "Бібліотека в Освітньому сквері" та з допомогою Благодійного фонду «Бібліотечна країна» ретельно підібрані книги для читання. Отримані  друковані видання будуть використані в якості інструменту для заохочення дітей у віці від 6 до 12 років до взаємодії з принципами Цілей сталого розвитку.

Фонд шкільної бібліотеки поповнено дитячими художніми та науково популярними книгами для дорослих з тем охорони природи, сортування відходів та інші.



Нові видання отримані в рамках проєкту соціальної дії "Бібліотека в Освітньому сквері"
Проект реалізується в рамках Програми Active Citizens Ukraine Британської ради в Україні та у партнерстві з Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання», завдяки партнерській участі Виноградівської ЗОШ І-ІІІст. №3 ім Жігмонда Перені в проєкті “Школа як осередок соціальної згуртованості та стійкості в громаді”.






Немає коментарів:

Дописати коментар