четвер, 22 квітня 2021 р.

Гра "СВІТ ГРОМАД" вже і в нашій бібліотеці

Третій рік поспіль Виноградівська ЗОШ І-ІІІст №3 ім. Жігмонда Перені бере участь в проєкті «Школа як осередок соціальної згуртованості та стійкості в громаді».
Наразі проект добігає кінця, і щоб підтримати розвиток нашого Learning Hub, який функціонує на базі шкільної бібліотеки Британська Рада зробила школі подарунок у вигляді настільної гри «Світ громад» - http://market.woc.org.ua/product/coopetition-game.
Гра задумувалась і розроблялась як інструмент автоматизації навчання (в тому числі і самонавчання) для людей, яким не байдужі громади, в яких вони проживають.
Гра буде корисною та цікавою для вчителів, які працюють з учнями в таких темах: громадянська освіта; підприємництво та економіка; управління та лідерство; політична культура та правознавство; фінансова грамотність; розвиток комунікативних здібностей; розвиток критичного мислення.


Адміністрація, вчительський та батьківський колектив школи щиро вдячні Британській Раді, що мали змогу долучитися до проєкту «Школа як осередок соціальної згуртованості та стійкості в громаді». Набуті на тренінгах знання допоможуть ефективно вести освітній процес та розвивати у молоді уміння та ентузіазм у сфері соціальної активності, а відкритий Learning Hubs сприятиме зростанню соціальної згуртованості та стійкості, а також покращенню залученості молоді до суспільного життя нашої громади.



Немає коментарів:

Дописати коментар