вівторок, 6 квітня 2021 р.

У головній ролі Трейсі Бікер

Ви чули про Трейсі Бікер? Певно що так! У першій книзі "Історія Трейсі Бікер" ви дізналися усе про цю дівчинку-шибайголову, яка живе у притулку і мріє про маму. А ще скандалить з вихователями. А ще б'ється з однолітками. А ще... Втім, вона ніколи не плаче. Цього разу Трейсі оповість вам про свою зіркову роль у Різдвяній виставі, яка зробить її знаменитою... Або НЕ зробить. Залежно від того, наскільки руйнівними будуть наслідки...
Невтомна мрійниця, уперта ослиця, жахлива хуліганка, вірний друг, страшенна вередуля і злюка, дере носа і доводить до сказу своїх вихователів,важка дитина - і все це про одну й ту ж дівчині!
Знайомтеся, Трейсі Бикер!
Трейсі - звичайна дівчинка, яка живе у звичайному сиротинці та мріє про звичайні речі - про друзів, сім'ю, іграшки, мріє про маму, воює з вчителями і однокласниками, а ще веде щоденник, де розповідає свою справжню історію.
І повірте, їй є чим поділитися!
Повісті про Трейсі Бикер принесли Жаклін Уїлсон світову популярність. За ним зняті фільми, серіали, поставлені спектаклі і навіть мюзикл. Хуліганка Трейси один з найулюбленіших дітьми персонажів сучасної підліткової літератури.

Для середнього шкільного віку.


Нові видання отримані в рамках проєкту соціальної дії "Бібліотека в Освітньому сквері"
Проект реалізований в 2021р у рамках Програми Active Citizens Ukraine Британської ради в Україні та у партнерстві з Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання», завдяки партнерській участі Виноградівської ЗОШ І-ІІІст. №3 ім Жігмонда Перені в проєкті “Школа як осередок соціальної згуртованості та стійкості в громаді”.



Немає коментарів:

Дописати коментар