пʼятницю, 15 січня 2021 р.

Економіка і я.

Економіка і я. Посібник серії "Шкільна бібліотека" для 7 класу закладів загальної середньої освіти.
• Автор: О.В.Длугопольський, А.А.Вірковська
• Видавництво: "Астон"
• Рік видання: 2020
• Сторінок: 144
          Ласкаво просимо до світу знань з посібником «Економіка і я». Наша мета — ознайомити васз основами економіки, тобто надати розуміння того, як саме економічні принципи та закони можуть допомогти в повсякденних ситуаціях соціально-економічного характеру та підказати, як правильно реагувати на них. Саме економічні закони допомагають людям вирішувати масштабні та поточні соціально-економічні проблеми — від управління країною до планування сімейного бюджету. У посібнику ми розкриємо для вас основні економічні категорії, проблематику економіки та надамо широкий спектр практичних інструментів, які допоможуть розвинути економічну інтуїцію для їх розв’язання.
         Вивчаючи цей предмет, визрозумієте механізм, який подолає бар’єри між тим, що відбувається в класі, і тим, що відбувається в Україні та усьому світі. Забезпечуючи практичний підхід до поданих тем, ми полегшуємо використання навчальних матеріалів у класі. Цей посібник сприятиме вашому розумінню економіки в доступній та цікавій формі. Ми демонструємо, що економічні знання можуть допомогти вам зробити світ кращим, одночасно закликаючи вас самостійно дійти висновків про те, що насправді означає «краще». Оскільки ви живете в цифровому та глобалізованому світі, ми усвідомлюємо, що ви добре обізнані та турбуєтеся як про локальні, так і про глобальні проблеми життя суспільства.
       Структура посібника містить 16 розділів із поясненням проблемних аспектів тем, питаннями для самоперевірки отриманих знань та практичними вправами для кращого засвоєння змісту проблем, що розкриваються. Практична спрямованість посібника забезпечується широким використанням аналітичних, статистичних та проблемно орієнтованих завдань і прикладів, що полегшують сприйняття теоретичного матеріалу.
       Стиль написання посібника «Економіка і я» чіткий, стислий, доступний, зручний для викладання та цікавий для сприйняття. Ми сподіваємося, що цей посібник надихне вас на здобуття високих результатів у навчанні, і ми обіцяємо, що ви опануєте корисний та актуальний матеріал, який стане вам у пригоді.

Немає коментарів:

Дописати коментар