понеділок, 2 травня 2022 р.

Про що мріє читач шкільної бібліотеки?

Щоб бути сучасною шкільною бібліотекою і відповідати очікуванням користувачів потрібно добре знати їх запити, інтереси та мрії. 

Пропоную всім, хто користується послугами шкільної бібліотеки, або хоч раз відвідав шкільну бібліотеку протягом свого життя,

 ПОМРІЯТИ.

Якою Ви хочете бачити шкільну бібліотеку? Які послуги може надавати шкільна бібліотека? Чим або ким повинна стати бібліотека в школі для учнів, вчителів, батьків? Що можна робити в бібліотеці. Ваша ВІЗІЯ шкільної бібліотеки?  

МИ САМІ ЗМІНЮЄМО СВІТ ДОВКОЛА СЕБЕ

Переходьте за посиланням нажимайте + в правому нижньому куті і пишіть свою мрію



Ідея створити онлайн-опитування читачів шкільної бібліотеки виникла після проходження навчальних онлайн-тренінгів "Будь в тренді: МІГ в онлайн" організоване АУП за підтримки Фонду Фрідріха Науманна за Свободу. Триденне занурення в онлайн інструменти виявилося доволі цікавим інформативним і насиченим активними практичними завданнями. Під чуйним та професійним керівництвом Татьяна Иванова (докторка педагогічних наук, професорка) та Світлана Ізбаш (кандидатка педагогічних наук, доцентка) програми Padlet, Kahoot, Mentimeter стали доступними та зрозумілими. Фото

2 коментарі:

  1. Дуже цікаво!!!Я мрію про доступ до інформації! І не важлиао з якого джерела!!Тому доступ до інтернета та вільні компи.!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за відгук! Для нас дуже цінні Ваші мрії і побажання!

      Видалити