вівторок, 3 травня 2022 р.

Медіаграмотність

Корисна вебліографія  по медіаграмотності для себе та колег



Практична медіаграмотність для бібліотек / Власюк О.В, Потапова В.І., Срібна І. / За редакцією Волошенюк О. В., Іванова В.Ф. — Київ : АУП,  ЦВП, 2019. —  61 с.
ISBN 978-617-7370-00-9.
Цей посібник для бібліотекарів, які опікуються впровадженням медіаосвіти та медіаграмотності.  Розробки занять та вправ можуть бути використані під час бібліотечних медіауроків, занять медіаклубів, гуртків юних  журналістів тощо.
 Авторське право для бібліотекарів: Підручник / [Пер. з англ. О. Васильєва]. – К.: ТОВ «ІММ «ФРАКСІМ», 2015. – 196 с. ISBN 978-966-7792-03-9
У підручнику «Авторське право для бібліотекарів», розробленому Центром Беркмана для Інтернету та cуспільства при Гарвардському університеті у співпраці з Міжнародною фундацією «Електронна інформація для бібліотек» (eIFL.net), розглядаються базові питання законодавства про авторське право різних країн світу, основні аспекти авторського права, що стосуються бібліотечної діяльності та напрями розвитку авторського права у контексті інформаційно-бібліотечної діяльності. Видання розраховане на працівників бібліотек, викладачів, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів.

Практична медіаграмотність.
Посібник для бібліотекарів з медіаосвіти, для працівників бібліотек, підготувала Академія української преси за підтримки програми “Бібліоміст”,  який на думку АУП стане в нагоді і медіапедагогам, і медіаспоживачам.



Немає коментарів:

Дописати коментар