четвер, 30 квітня 2020 р.

Карантин - саме час для навчання

Пропоную веб-список платформ  для навчання онлайн


Освіта.ua
Ресурс корисний тим, хто цікавиться новинами вітчизняної освіти, найрізноманітнішої тематики – від офіційної інформації МОН та Уряду до новин різноманітних освітніх проектів та цікавих інтерв’ю. На сайті є розділи, присвячені вищій, середній освіті, навчанню за кордоном, вивченню іноземних мов, підготовці до ЗНО тощо. Також діє і зворотній зв’язок. Через спеціальну форму ви можете поставити запитання щодо різних галузей освіти та отримати відповідь від адміністрації.


Prometheus
Платформа масових відкритих онлайн-курсів.  Prometheus – перший та найбільший проект безкоштовної освіти для всіх та кожного в Україні.  Перегляньте найкращі курси! Переглядайте відеолекції від кращих викладачів світу. Навчайтесь у зручний для вас час - всі матеріали платформи доступні цілодобово. Виконуйте інтерактивні тестові завдання та творчі вправи, аби перевірити набуті знання. Для навчання вам потрібен виключно доступ до інтернету та бажання вчитись, навіть подорож не стане на заваді! Спілкуйтесь на форумі з іншими слухачами та викладачами. Навчайтесь на комп’ютері, планшеті чи телефоні: наш сайт та мобільні додатки для Android та iOS до ваших послуг! Отримайте безкоштовний сертифікат про завершення курсу з підписом викладача. Проект повністю безкоштовний для слухачів. Місія – зробити найкращі курси від провідних викладачів, університетів та організацій світу доступними для всіх.

Parta.ua

Один з найкращих вітчизняних освітніх порталів. Зібрана різноманітна інформація з різних сфер – каталог ВНЗ зі зручною системою фільтрації, майстер-класи, репетитори, курси підвищення кваліфікації, онлайн-освіта тощо. Також є різноманітні оголошення. Студенти та школярі можуть знайти тут собі підробіток, батьки – вибрати дитячий табір чи садок, школярі – знайти перекази творів української літератури та біографії письменників, а всі користувачі – скористатись файлообмінником, де є багато навчальних матеріалів, різноманітних аудіокниг, шпаргалок та конспектів. 

Code.org®
Вивчайте інформатику - змінюйте світ. Code.org® - некомерційна організація, основною метою якої є збільшення доступності комп'ютерних наук в школах, збільшення залученості жінок, нацменшин. Кожен учень в кожній школі має можливість вчити комп'ютерні науки так само, як біологію, хімію або алгебру. Ідеї ​​проекту для домашнього навчання. Ідеї проектів для початкових проектів у «Ігровій», «Лабораторії додатків» та «Веб-лабораторії». До них відносяться описи проектів, поради та демонстраційні проекти, які студенти можуть реміксувати, щоб зробити свої власні!

Memrise.
Унікальна онлайн-платформа та інструмент для роботи з пам'яттю як короткочасною, так і довготривалою. На Memrise використовуються інноваційні техніки із запам'ятовування різних слів. Ви можете використовувати його для вивчення будь-якої з іноземних мов, а також для запам'ятовування наукової термінології. Memrise пропонує абсолютно безкоштовні версії для комп'ютерів, а також додатки для різних мобільних пристроїв.

Немає коментарів:

Дописати коментар