четвер, 2 квітня 2020 р.

Книги з майбутнього

Достатньо завантажити безкоштовний мобільний додаток FastAR kids (що дозволяє отримувати тривимірні зображення), навести його на книгу - і дивина! Ілюстрації у книгах оживають – рухаються та розмовляють. Картинки стають не просто тривимірними, а дуже реалістичними і барвистими. Це - справжні історії
для дітей та їх батьків де вдало поєднано читання з грою, а доповнена реальність надає можливість  взаємодіяти з героями, прослуховувати вірші, казки, цікаву інформацію. Діти більше часу проводять з такими книжками, ніж просто з друкованими.
Сучасні видавці дитячої літератури винайшли спосіб, щоб залучити дітлахів до читання книг та пробудити зацікавленість до нових знать. Традиційній книжці важко конкурувати з гаджетами, тому, щоб урізноманітнити процес читання, винайшли неймовірну штуку: занурення в доповнену реальність! Нова дитяча книга пристосована до сучасних комп'ютерних технологій і працює із застосуванням планшета або смартфона (iOS, Android, Windows). Ця тенденція дуже популярна в Америці, Канаді, стрімко набирає обертів у Європі і вже дійшла до України.
В рамках проекту "Бібліотечні дива, або територія інтерактивної взаємодії" шкільна бібліотека отримала можливість поповнити книжковий фонд унікальними виданнями видавництва FastAR kids.
Жива Абетка Ілюстрації  Олена Карпіна.- Київ:  ТОВ Фатсбінд Україна, 2018.-72с.
Видавництво FastAR kids представляє першу в Україні «Живу Абетку», в якій «оживає» КОЖНА сторінка! Це унікальне поєднання IT-технологій із звичайним класичним книговидавництвом. FastAR kids – єдина в Україні та Європі компанія, що створює книжки з елементами доповненої реальності AR (Augmeted reality). Ця абетка з доповненою реальністю перетворить вивчення українських літер на захопливу гру. Мобільний застосунок FastAR kids дає змогу перетворювати ілюстрації зі сторінок у тривимірні об’єкти, які можуть рухатися та розмовляти.
Герої книжок декламують вірші, розповідають казки та діляться з читачами цікавою інформацією.

Кобзарева Абетка / упоряд. Г.Наконечна ; іл. О.Карпіна. – К. : ТОВ «Фастбінд Україна», 2019. – 48 с. : іл.
«Кобзарева абетка» – спроба показати творчість Кобзаря тим, хто хоче вивчити українську мову, глибше пізнати українську культуру, зануритися в реальний світ чудової природи, що оживає на сторінках книги.
Книга з ілюстраціями до віршів Тараса Шевченка з доповненою реальністю. Картинки оживають за допомогою додатка FastAR Kids, який можна безкоштовно скачати на Google Play та App Store.

Казка Що Сталося На Різдво?//Ілюстрації  Олена Карпіна.- Київ:  ТОВ Фатсбінд Україна, 2018.-40с.

Різдвяна казка з доповненою реальністю про неймовірні пригоди Дані та Марійки, які рятують  Різдво від злих тролів. Чи вдасться їм перемогти тролів і повернути свято вчасно?

Дивовижна Країна Фей: Книга З Наклейками.- Київ:  ТОВ Фатсбінд Україна, 2018.-24с.

Завантаж додаток FastAR Kids, введи сектрений код на обороті обкладинки. Наклей наліпки на правильні сторінки в книзі. Наведи камеру телефону або планшету на наклейку. Грайся з феями прямо у своєму девайсі! Дивися як феї оживають!

Машини Майбутнього:Книга З Наклейками.- Київ:  ТОВ Фатсбінд Україна, 2018.-24с.


Завантаж додаток FastAR Kids та введи секретний код. Наклей наліпки машинок на правильні сторінки та  наведи камеру телефону або планшету на наклейки. Грайся з машинками прямо у своєму девайсі!

Чарівні Феї: Жива розмальовка для дівчат.- Київ:  ТОВ Фатсбінд Україна, 2018.-20с.
Чорно-білі сторінки розмальовки оживуть у тих кольорах, в яких їх розмалювала ваша дитина, за допомогою нашого додатку!
1.Розмалюй героїв розмальовки
2.Скачай безкоштовний додаток FastAR Kids та введи секретний код на обороті книги.
3.Наведи свій мобільний девайс на розмальовану сторінку і дивись як твої герої оживають! Персонаж оживе в тих кольорах, в яких його розфарбувала ваша дитина.
Також ви зможете сфотографувати малюнок вашого і викласти його в соціальній мережі або відправити своїм близьким
Загадкові мешканці Тихого океану:Жива Розмальовка – К. : ТОВ Фатсбінд Україна, 2018. – 18 с. : іл.
 Розмалюй морських мешканців та дізнайся більше про жителів Тихого океану!
Наклей наліпку у будь-якому місці.
Наведи камеру смартфону чи планшета на наліпку та спостерігай за магією!
Також ти зможеш сфотографувати «живу» наліпку та відправити другу або викласти її у соціальній мережі!

Немає коментарів:

Дописати коментар