четвер, 26 березня 2020 р.

Увага! Нові книги з доповненою реальністю

Досить важко  зацікавити сучасних дітей прочитати книгу. Неможливо боротися зі смартфонами, але можливо скористатися сучасними гаджетами для розвитку дітей. Доповнена реальність робить казку більш привабливою для маленьких читачів, адже так вони занурюються в сюжет, взаємодіють з героями. На допомогу приходять книги з доповненою реальністю. Започаткувавши проект "Бібліотечні дива,
або територія інтерактивної взаємодії" шкільна бібліотека відкриє для своїх користувачів дивовижний світ який поєднує книги і гаджети.

Перше друковане видання, яке надійшло до бібліотеки, це картонна книга Monticolar з доповненою реальністю для наймолодших читачів.
У кожного героя своя історія та свій функціонал. 20 унікальних сторінок, що знайомлять з життям Київської Русі. На дитину чекають короткі тексти та AR анімація головних персонажів мультфільму Викрадена Принцеса: Руслан і Людмила. 

MonticolAR — мобільний додаток з додатковою реальністю, який допомагає дитині пізнавати світ в розважальній формі. Додаткова реальність — це нова технологія, завдяки якій неживі об'єкти отримують об'ємну форму в реальному світі, тобто оживають прямо з картинки. З MonticolAR дитина буде розвивати просторову уяву, емоційний інтелект, це навчить абстрактного і критичного мислення. Ваша дитина отримає всі ті навички й уміння, які важливі в сучасному світі. А найголовніше, буде ефективно вчитися разом з новими технологіями. За допомогою безкоштовного додатку MоnticolAR персонажі оживають!
Навчайтеся та розважайтеся за допомогою однієї книги нового формату!

Додаток озвучено англійською, українською та російською мовами на вибір.

На Вас чекають:

  • 10 героїв та їхні історії
  • 10 локацій з мультфільму
  • 10 анімацій з супроводом
  • Весела гар на уважність для малюка

Хорошим доповненням до книги стануть 

Пазл Monticolar з доповненою реальністю Руслан та Пазл Monticolar з доповненою реальністю Чорномор.














Проект реалізується в рамках проєкту «Школа як осередок соціальної згуртованості та стійкості в громаді», що фінансується Посольством Великої Британії, за підтримки Британської Ради та ГО Молодіжний центр розвитку «МІСТ». 

ДАЛІ БУДЕ.....

Немає коментарів:

Дописати коментар