понеділок, 30 березня 2020 р.

Як потрапити в мультфільм?

Пазли в доповнення до книжки «Герої викраденої принцеси» яка створена на основі найкасовішого українського мультфільму «Викрадена принцеса: Руслан та Людмила» (виробництва студії Animagrad) допоможуть стати активним учасником пригод. Завдяки
мобільному додаткові MonticolAR улюблені персонажі — мандрівний артист Руслан, який мусить рятувати свою кохану Мілу від злого чаклуна Чорномора, князь Володимир, Хом’як Вінницький та інші — оживають, сходять зі сторінок та розповідають історії, діляться почуттями, взаємодіють із читачем.
Таке інтерактивне читання покликане розвивати креативність дітей, їхню просторову уяву та емоційний інтелект, мотивувати їх пізнавати світ, зокрема й через книжки.






Книги отримані в рамках проекту  "Бібліотечні дива, або територія інтерактивної взаємодії". Проект реалізується в рамках Програми Active Citizens Ukraine Британської ради в Україні та у партнерстві з ГО "Молодіжний центр розвитку Міст".
Виноградівська ЗОШ І-ІІІст. №3 ім Жігмонда Перені є учасником проекту "Школа осередок соціальної згуртованості і стійкості в громаді"

Немає коментарів:

Дописати коментар