вівторок, 31 березня 2020 р.

Енциклопедії що оживають


Хочете побачити на власні очі тварин, що давно вимерли? Або ж зовсім зблизька роздивитися дивовижних мешканців океану, величезних жуків та небезпечних хижаків? Досить звернутися в шкільну бібліотеку і це стане реальним. Перед вами постануть неймовірні істоти, що захоплять і дитину, і дорослого.

Книжка «Доісторичні тварини» познайомить із найбільшими, найстрашнішими й найрозумнішими тваринами, що колись жили на нашій планеті, від гігантських морських монстрів і лютих акул до величезних носорогів і страхітливих мавп.
Енциклопедія «Монстри океану» занурить у підводний світ, розкриє таємниці глибин океану й дасть читачеві змогу віч-на-віч зіткнутися з химерними, загадковими істотами.
Спробуйте не злякатися, коли сірий вовк злісно гарчатиме, бурий ведмідь просто перед вами підніматиметься на задні лапи, а гримуча змія погрозливо сичатиме й кидатиметься… зі сторінок ще однієї книжки видавництва «Хижаки».
А ті, хто не жахаються жуків (або ж, навпаки, жахаються й хочуть подолати цей страх), можуть дізнатися цікаві факти про світ комах і уважно роздивитися цих створінь з усіх боків — вони ж бо нікуди не втечуть зі сторінок книжки й екрану телефона — в енциклопедії «Жуки».

Книги отримані в рамках проекту  "Бібліотечні дива, або територія інтерактивної взаємодії". Проект реалізується в рамках Програми Active Citizens Ukraine Британської ради в Україні та у партнерстві з ГО "Молодіжний центр розвитку Міст", Виноградівська ЗОШ І-ІІІст. №3 ім Жігмонда Перені в рамках проекту "Школа осередок соціальної згуртованості і стійкості в громаді"

Немає коментарів:

Дописати коментар