четвер, 9 листопада 2023 р.

Парад квітів біля школи

 


У рамках проєкту "Парад квітів біля школи", учасники військово-патріотичного гуртка "Джура" Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 ім. Жігмонда Перені провели захоплюючу патріотичну акцію "Патріотичні квіти з нотками осені".

 Учні відвідали Виноградівську міську бібліотеку де взяли участь у  майстер-класі зі складання букетів, створювали композиції із хризантем і відповідали на питання вікторини. Творча частина заходу не тільки сприяла розвитку вмінь та навичок, але і втілила в собі патріотичний дух та любов до природи. Бібліотекарі знайомили учнівську молодь з цікавими фактами про квіти, розповідали легенди та обговорювали книги на квіткову тематику.  

В ході заходу учні мали чудову можливість ознайомитися з друкованими виданнями, представленими на книжковій виставці про квіти. Вони отримали унікальну можливість розвивати і поглибити свої знання про флору через літературні джерела.

Вшанували   пам’ять загиблих захисників покладанням  квіткових композицій на площі міста до  пам’ятного знаку загиблим.

Акція "Патріотичні квіти з нотками осені" виявилася чудовим сполученням патріотизму, осіннього відчуття та літературного світу, даруючи учасникам незабутні враження та найважливіші життєві уроки

Немає коментарів:

Дописати коментар