середу, 17 червня 2020 р.

"Бібліотечні дива" подорожують

Якщо бути відвертою, то дуже тішуся з того, що книжки придбані в рамках проекту соціальної дії "Бібліотечні дива, або територія інтерактивної взаємодії" припали до душі бібліотечним працівникам шкільних бібліотек міста. Проект реалізується Виноградівською ЗОШ І-ІІІст. №3 ім. Жігмонда Перені в рамках Програми Active Citizens Ukraine Британської ради в Україні
та у партнерстві з ГО "Молодіжний центр розвитку Міст" в рамках проєкту «Школа як осередок соціальної згуртованості та стійкості в громаді» 
На черговій нараді методобєднання шкільних бібліотекарів міста мала змогу розказати і показати, як використовуючи всі можливості поєднання книги і гаджету, зацікавити школярів друкованою книгою. Сьогодні традиційній книжці важко конкурувати з гаджетами, тому, щоб урізноманітнити процес читання, видавці винайшли неймовірну штуку: занурення в доповнену реальність! Нова дитяча книга пристосована до сучасних комп'ютерних технологій і працює із застосуванням планшета або смартфона (iOS, Android, Windows). Інноваційний спосіб спонукає дітлахів до читання книг та пробуджує зацікавленість до нових знань.
Сподіваюся, що змогла зацікавити та надихнути бібліотечних працівників до пошуку додаткових джерел поповнення книжкового фонду новими унікальними виданнями.

Немає коментарів:

Дописати коментар