середу, 28 грудня 2022 р.

Бібліо-еко простір

Бібліотечний еко-простір поповнився новими інформаційними матеріалами.

Міжрелігійний та громадянський природоохоронний форум Східної Європи передав  Виноградівській ЗОШ І-ІІІст №3 ім. Жигмонда Перені   інформаційний стенд про сортування сміття.

Раніше ми вже отримували інформаційні матеріали в рамках цього проєкту https://info-pereni.blogspot.com/2022/11/blog-post_30.html?m=1
Інформаційний стенд допоможе розвивати навички сортування побутових відходів у дітей і дорослих. Завдяки QR-кодам учні зможуть самостійно ознайомитися із процесами сортування сміття, дізнатися про наслідки забруднення довкілля та час розкладання сміття в природі, будуть вчитися викидати непотріб в різні контейнери, якими оснащений стенд. 


Матеріали передано в рамках проєкту «Церкви, релігійні та громадські організації для екоосвіти національних меншин» реалізує Міжрелігійний та громадянський природоохоронний форум Східної Європи (IRCEF) (керівник Олександр Бокотей) у співпраці зі Союзом охорони природи Німеччини (NABU Bundesverband , NABU International) за підтримки Міністерства іноземних справ Німеччини (Federal Foreign Office of Germany #AA_Kultur) координатори проєкту Ivan Tymofeiev (NABU), Nataliya Kulya (IRCEF).

Немає коментарів:

Дописати коментар