вівторок, 11 травня 2021 р.

Відкрий для себе Європу

День Європи – символ започаткування нової моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.

Україна – єдина держава не член ЄС, у якій на державному рівні відзначається це свято. Цьогоріч воно припадає на 15 травня.

Про історію свята можна більше дізнатися  прослухавши підкаст за посиланням

Початком, поштовхом до поглиблення вже існуючого інтересу та більшого пізнання ЄС стане книга «Європа-гра»! До читачів звертається головний герой книги: "Я — єврохлопчик! Я буду супроводжувати тебе в «Європі-грі». Ця книжка не лише для читання. Вона пропонує тобі співпрацю: ти знайдеш тут численні завдання, які вимагатимуть твоєї активної участі. На прикінці кожного розділу я ставитиму тобі непрості запитання. Тому рекомендую відразу запастися чорним та ко льо - ровими олівцями, кле єм та ножицями, які стануть тобі в нагоді. Наприкінці цього видання ти знайдеш підказки та відповіді для всіх завдань, які я ставитиму перед тобою. Не зазирай у відповіді! Постарайся виконати зав - дан ня самостійно."

Більше дізнатися про Європу можна прочитавши розважально-пізнавальну книжка для школярів "Відкрий для себе Європу". Тут лаконічно та просто пояснено, чим є Європейський Союз і як він працює. Книжка наповнена барвистими ілюстраціями, яскраво розповідає про історію європейського континенту, його сучасність, клімат та природу. Також, у цьому посібнику ви дізнаєтеся, зокрема, про історію Європейського Союзу, що робить ЄС та як ухвалює рішення. Переглянути та скачати книжку можна за посиланням.

Перевірити свої знання про Європу, ознайомити з країнами Європи, сформувати розуміння єдиного Європейського простору (економічного, географічного, культурного, політичного) та ролі в ньому України можна за допомогою вікторин та тестів перейшовши за посиланнями:
Що я знаю про Європу?

Немає коментарів:

Дописати коментар