понеділок, 9 січня 2017 р.

Інтернет-ресурси для вчителів математики


Математика



А цей сервіс https://www.desmos.com дозволяє візуалізувати будь-яку математичну функцію або побудувати графік по сукупності певних даних.
Для початківців цікавими видаються приклади, які вмонтовані в сервіс – це графіки найпопулярніших «шкільних» прикладів, в яких ви зможете довільно змінювати параметри, відразу спостерігаючи їх вплив на зображення. Більш того, навіть існує можливість тільки мовою формул намалювати місто Лас-Вегас чи планети Сонячної системи.

 Центр GeoGebra "Інститут GeoGebra Чернігів, Україна".
http://matematika.moy.su
http://rozumniki.net/catalog/products/matematyka/

Сайт містить корисні розділи як для вчителів математики так і для вчителів-предметників та класних керівників. На сайті є можливість ознайомитись з календарним плануванням, допоміжними шаблонами для вчителя, розробками уроків, виховних заходів, бесід тощо.
Корисним для кожного вчителя буде розділ самоосвіта, підготовка до ЗНО, Корисні посилання. В розділі Моніторинг знань містяться матеріали-шаблони для швидкого і зручного оформлення шкільної звітної документації.

Сайт, що містить планування з математики для всіх класів, посібники та розробки уроків.

Це частина Гіпермаркету знань, яка містить уроки по Математиці. Також тут зібрані методичні розробки уроків по математиці, презентації уроків, задачі, тести з математики та багато інших матеріалів для учнів 1-11 классів.

Можливо, для мультимедійних дощок корисними будуть інтерактивні 3D моделі-ілюстрації розміщені на http://www.3dg.com.ua

Задачі з стереометрії
Сторінка з електронними версіями українських підручників і посібників з математики (на сайті ще купа цікавого і корисного матеріалу для вчителів математики).

Мультимедійні підручники з математики
Математика невеличкі уроки укр. мовою (ІТhelp)
Математика
Алгебра
Геометрія
Теорема Піфагора: фізичний доказ
Мультфільм про теорему Піфагора.

Математика в школі wym-1522314545162
Цікаві математичні факти, історії з життя математиків, означення, описи понять, правила, теореми, закони, властивості, формули, математичні таблиці, розв’язування задач з елементарної математики, збірки прикладів.
http://sagevg.wordpress.com Сайт вчителя математики Сажнєвої Євгенії

www.matematica.inf.ua Сайт вчителя математики Іванівського НВК І-ІІ ступенів Матусець Тетяни Миколаївни

http://ist-matemat.at.ua Сайт вчителя Історична мозаіка в математиці

Немає коментарів:

Дописати коментар