пʼятниця, 25 березня 2022 р.

Нація, яка читає - непереможна!

З книгою до ПЕРЕМОГИ! Всеукраїнський тиждень дитячого читання — 2022!
Друзі, наприкінці березня в бібліотеках країни традиційно проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання. Це найбільше книжкове свято року! Щодня упродовж Тижня бібліотеки влаштовують безліч книжкових подій, зустрічей з авторами книжок, інтерактивні читання.
Дитячі бібліотекарі України! Звертаємося до вас із закликом — проведемо Всеукраїнський тиждень дитячого читання — 2022 під гаслом «НАЦІЯ, яка ЧИТАЄ — НЕПЕРЕМОЖНА!». Ми маємо успішний досвід єднання книгою на відстані — минулорічне КОЛО читання «Книга єднає країну!». Читання має здатність відволікати від тривоги, заспокоювати, дає можливість зануритися у вигадані світи, захистити, хоч на короткий час, від страшної реальності. Тож влаштуємо книжкове свято нашим дітям! І пам'ятаємо: НАЦІЯ, яка ЧИТАЄ — НЕПЕРЕМОЖНА!
Шкільна бібліотека Виноградівської ЗОШ І-ІІІст №3 ім Жігмонда Перені долучається до Національної акції - Всеукраїнського тижня дитячого читання, що пройде з 23 березня по 1 квітня. 
Впродовж тижня пропонуватиме онлайн користувачам відео зустрічі в рамках проєкту "Живі письменники" та огляди книг цих авторів, які можна взяти в шкільній бібліотеці для читання.

Немає коментарів:

Дописати коментар