четвер, 31 березня 2022 р.

Країна Мумі-Тролів

Туве Янссон.

Країна Мумі-Тролів. В 3 книгах. Книга 1. Маленькі тролі і велика повінь. Комета прилітає. Капелюх Чарівника.

До першої із трьох книг серії «Країна Мумі-тролів» найзнаменитішої казкарки Фінляндії Туве Янсон про кумедних мумі-тролів та інших дивовижних істоток, що населяють Долину Мумі, увійшли повісті «Маленькі тролі і велика повінь», «Комета прилітає», «Капелюх Чарівника».

Книга, яка стала улюбленою у мільйонів дітей та батьків по всьому світу. Так-так, це все про книгу «Країна Мумі-тролів» Туве Янссон. Перша з серії книг про Мумі-Тролів оповідає про малого Мумі-Троля та його маму, які разом з дивакуватим Звірятком вирушають на пошуки тата Мумі-Троля. Друзі проходять безліч випробувань та перешкод на шляху. І, врешті, знаходять того, кого шукали. Природні стихії, несподівані чужинці, дивакуваті незнайомці та ще багато всього, що трапляється чи кого зустрічає дружня команда, навчить малят та молодших школярів бути сміливими, дружніми, слухняними та безстрашними.

Обов’язково почитайте першу книжку із серії «Країна мумі тролів» та влаштуйте спільне читання для усіх у сімейному колі. Будьте певні: ви отримаєте масу задоволення, спостерігаючи за пригодами Мумі-Тролів.

Нові видання отримані в рамках проєкту соціальної дії "Бібліотека в Освітньому сквері"
Проект реалізовано в 2021р в рамках Програми Active Citizens Ukraine Британської ради в Україні та у партнерстві з Херсонським обласним благодійним фондом «Об’єднання», завдяки партнерській участі Виноградівської ЗОШ І-ІІІст. №3 ім Жігмонда Перені в проєкті “Школа як осередок соціальної згуртованості та стійкості в громаді”.

Немає коментарів:

Дописати коментар