понеділок, 28 березня 2022 р.

Енциклопедія-віммельбух "Я обираю професію"

Санжа С. Я обираю професію : коли я виросту, я стану... : пер. з англ. / С. Санжа ; худож. М. Старий. — Харків : Ранок : Каскад, 2019. — 71 с. : іл.

  
Чим займаються вчитель, лікар, продавець та поліцейський? Що робить хірург? Хто може стати капітаном корабля? Яку професію обрати? А чим займаються люди таких професій, як берейтор, лібретист, кінолог, агроном, піротехнік, завліт, ентомолог, хормейстер, бариста, портьє, фельдшер, орнітолог, авіадиспетчер? ... Що ти знаєш про них?
Завдяки цій книзі ти отримаєш знання про ці та багато інших професій і, можливо, зможеш обрати собі заняття до душі. А яскраві малюнки у стилі «віммельбух» (книжка для розглядання) тобі в цьому допоможуть.У книзі ти знайдеш понад 300 професій, які розділені на 17 глав. У кожній описані різні сфери професій. Ілюстрації на двох кольорових сторінках показують, наприклад, хто працює в аеропорту, на фермі, у театрі. На інших сторінках з яскравими ілюстраціями йдеться про окремі професії.
Книга отримана в рамках проекту  "Бібліотечні дива, або територія інтерактивної взаємодії". Проект реалізується в рамках Програми Active Citizens Ukraine Британської ради в Україні та у партнерстві з ГО "Молодіжний центр розвитку Міст". Виноградівська ЗОШ І-ІІІст. №3 ім Жігмонда Перені є учасником проекту "Школа осередок соціальної згуртованості і стійкості в громаді"



Для більш старших пропоную пройти тести та дізнатися про можливості навчальних закладів

Тести на профорієнтацію

КУДИ ПІТИ ВЧИТИСЯ КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Немає коментарів:

Дописати коментар