четвер, 31 березня 2022 р.

Дивовижні книжки які здійснюють мрію батьків

 Нарешті мрія всіх батьків здійсниться і дитину не можна буде відірвати від книг! Через що? Через ось цю книжку-помічника всіх небайдужих мам і тат! Книжка, яка допоможе полюбити книжки навіть тим, хто не любить читати!  Вона навчить любити книги, навіть тих, хто не любить читати! Авторка бестселера Франсуаза Буше приводить такі аргументи на користь читання, до яких
ніколи не додумався б жоден дорослий. Але вони такі, що повірте, мета буде досягнута і навіть найвпертіші нечитайки сядуть за книжки, а батьки будуть щасливі! Замість серйозних та нудних відповідей 
Книжка, яка допоможе полюбити книжки навіть тим, хто не любить читати— купа веселих малюнків та жартів. Франсуаза Буше не лише відома французька письменниця та художниця. Вона також мама чотирьох дітей і на власному досвіді знає, як важливо навчити дітей любити книги . Вона намагається говорити зі своїми юними читачами, як з дорослими, лише у більш простій та гумористичній формі.

Книжка, яка нарешті пояснить тобі геть усе про батьків (чому вони змушують тебе їсти овочі й таке інше)
Книжка, яка нарешті пояснить тобі геть усе про батьків (чому вони змушують тебе їсти овочі й таке інше)
Напевно, це найсмішніша книжка про стосунки батьків та дітей. Складається вона з відповідей на дуже важливі питання — «Як ти зустрівся із своїми батьками?», «Чому батьки намагаються якомога раніше вкласти тебе спати?», «Від чого залежить настрій твоїх батьків?». Замість серйозних та нудних відповідей — купа веселих малюнків та жартів. Франсуаза Буше не лише відома французька письменниця та художниця. Вона також мама чотирьох дітей і на власному досвіді знає, як важливо підтримувати діалог поколінь. Вона намагається говорити зі своїми юними читачами, як з дорослими, лише у більш простій та гумористичній формі.



















Книги отримані в рамках проекту  "Бібліотечні дива, або територія інтерактивної взаємодії". Проект реалізовано в 2020р. в рамках Програми Active Citizens Ukraine Британської ради в Україні та у партнерстві з ГО "Молодіжний центр розвитку Міст". Виноградівська ЗОШ І-ІІІст. №3 ім Жігмонда Перені є учасником проекту "Школа осередок соціальної згуртованості і стійкості в громаді"

Немає коментарів:

Дописати коментар