пʼятницю, 19 лютого 2021 р.

Перші кроки реалізації проєкту "Бібліотека в Освітньому сквері"


Не зважаючи на карантин шкільна бібліотека продовжує активно працювати. Поки учні на дистанційному навчанні в бібліотеці повним ходом йде робота над проєктом.
В рамках реалізації проєкту соціальної дії "Бібліотека в Освітньому сквері"отримали перше відправлення профінансоване Британською Радою завдяки участі в програмі Активних громадян.
Дивлячись на фото виникає питання. Яке відношення можуть мати ці туристичні коврики до шкільної бібліотеки?

А якщо подумати, то це необхідна річ в карантинних умовах.
Саме ці маленькі туристичні коврики слугуватимуть сидушками при проведенні бібліотечних заходів на свіжому повітрі в Освітньому сквері. A заходів намічається доволі багато. Адже до бібліотеки прямують нові, замовлені читачами, цікаві книжки.

Мета проєкту соціальної дії "Бібліотека в Освітньому сквері" - створити унікальний освітній простір просто неба, вийти за межі стін бібліотеки, для безпечного навчання учнів школи, шляхом популяризації нових книг придбаних в рамках проєкту та надання інформації на відкритому повітрі. Проєкт спрямований на зменшення ризиків захворювання учнів та вчителів в період карантину шляхом створення освітнього середовища на відкритому повітрі "Learning Square" і буде реалізований в період з січня по травень 2021р. Соціальна дія реалізується завдяки участі в програмі “Активні громадяни” Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку.

Немає коментарів:

Дописати коментар