вівторок, 15 травня 2018 р.

Книги – найкращі подарунки для бібліотеки


 Кажуть, що книга - це найкращий подарунок. Якщо мова йде про подарунок для бібліотеки - це дійсно так, адже фонди книгозбірні вже давно потребують оновлення сучасними українськими книгами.
Дарування книг бібліотекам – це дуже давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення фондів.
Днями фонд шкільної бібліотеки поповнився новими
виданнями, завдяки учням 6А класу які отримали перемогу в конкурсі, організованому Київським університетом імені Бориса ГрінченкаIV Всеукраїнського фестивалю буктрейлерів «Book fashion» .
Щиру вдячність організаторам конкурсу висловлюють учні та вчителі нашої школи. Наші діти раді будь-яким подарункам (бо їх нам так рідко дарують…), а тут –книги! Їх останнім часом так не вистачає. Подаровані Вами книги знайдуть своїх читачів та будуть їм корисними.



Сад як Всесвіт 
Тамара Альохіна. Сад як Всесвіт.Розумні прогулянки. / Тамара Альохіна. К.: Самміт-Книга, 2016. 42с.

«Сад як Всесвіт» – збірка есе, які написані під враженнями від прогулянок у Ботанічному саду. Ви відкриєте для себе чимало дивовижних світів, які зовсім поруч - варто лише придивитися! Кожна прогулянка в парку, в саду або в лісі може стати справжнім подарунком. Гуляючи з бабусею в Міському саду, діти занурюються в світ краси і творчості. Кирило приймає рішення стати художником, а у Лізи відкривається поетичний дар. Як саме це сталося, Ви дізнаєтеся, прочитавши цю надихаючу книгу.



Інгіна Зоя. Обличчя / Зоя Інгіна. Львів: Кальварія, 2002. 128с.
Для того, щоб знайти своє справжнє обличчя, недостатньо годинами розглядати себе у дзеркалі. Молодій письменниці Марго не вдається віднайти власне обличчя навіть у творчості. І лише таємничий медальйон з портретами двох закоханих, князівни Стефанії Поланської та Цезарона Пшебицького, які жили в далекому XVII столітті, приводить Марго до себе справжньої. Щоправда, ціною власного життя. 






Батурин С. Охоронець / Сергій Батурин. Львів : Кальварія, 2002. 160 с.
Дія роману «Охоронець» відбувається у Київській Русі X століття. Молодий охоронець київських князів Тур, хоробрий і вмілий воїн, отримує від новгородського волхва загадкові дошки, списані стародавніми письменами. Що це за письмена, як вони вплинули на подальшу долю Тура й куди поділися - про це історичний роман Сергія Батурина. 

Немає коментарів:

Дописати коментар